με όραμα… να υπηρετούμε τη ζωή μέσα από την υγεία

Η Win Medica είναι μια ελληνική φαρμακευτική εταιρεία με υψηλούς στόχους, σύγχρονη στρατηγική και όραμα.

Η Win Medica δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2008 παρέχοντας θεραπευτικές λύσεις που έχουν στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής, καθώς και την εξοικονόμηση πόρων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

H Win Medica, πιστή στο όραμά της:
Προσεγγίζει τους στόχους της μέσα από
Στρατηγικές συμμαχίες με κορυφαίες ερευνητικές και πολυεθνικές εταιρείες
• Επένδυση στην έρευνα και ανάπτυξη μέσω Εθνικών και Διεθνών ερευνητικών προγραμμάτων

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα φαρμακευτικών προϊόντων με έμφαση σε
• Σακχαρώδη διαβήτη
• Δυσλιπιδαιμία
• Υπέρταση
• Καρδιολογία
• Γαστρεντερολογία

Καλύπτει, με ταχέως αναπτυσσόμενους ρυθμούς τον χώρο του φαρμακείου μέσα από σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις σε συμπληρώματα διατροφής και ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Δραστηριοποιείται στην Αιματολογία και Ογκολογία μέσα από μία ακόμα μεγάλη συνεργασία με την εταιρεία ΑCCORD Healthcare, της οποίας αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα για τα σκευάσματα των εν λόγω θεραπευτικών κατηγοριών.

H WinMedica έχει ένα όραμα:

Να υπηρετούμε τη ζωή μέσα από την υγεία, με σεβασμό προς τους ασθενείς και τους πελάτες μας, τους συναδέλφους και τους επενδυτές μας, τους στρατηγικούς μας εταίρους και την κοινωνία μας.

www.winmedica.gr

Η Win Medica σε αριθμούς

Ανάμεσα στις
20 πρώτες
φαρμακευτικές
εταιρείες στην
ελληνική αγορά

Μία από τις
5 μεγαλύτερες
ελληνικές

φαρμακευτικές
εταιρείες

Δραστηριοποίηση σε
περισσότερες από
10 θεραπευτικές
κατηγορίες με
30 και πλέον
φαρμακευτικά σκευάσματα

Με περισσότερους
από
100
εργαζομένους

Εταιρική κοινωνική ευθύνη
Στη Win Medica η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί θεμελιώδη αρχή που αφορά στο σύνολο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και επηρεάζει τη συνολική στάση της ως προς τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. Κάθε δραστηριότητα της εταιρείας αναπτύσσεται με βάση τις αξίες της, το όραμα και την αποστολή της.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για έναν υγιέστερο κόσμο, η Win Medica υποστηρίζει κοινωνικές δράσεις.

Συμμετείχε στο Greece Race for the Cure, τον αγώνα δρόμου που οργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής». Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει ως στόχο τη στήριξη των γυναικών με καρκίνο του μαστού, καθώς και των οικογενειών τους, αλλά και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 40.000 άτομα, που με αφετηρία το Ζάππειο έστειλαν το δικό τους συμβολικό μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού μέσα από δύο όμορφες διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας.

Η Win Medica στήριξε τη Χειμερινή Αποστολή της Ομάδας Αιγαίου στην Αλόννησο, στην οποία συμμετείχαν 70 εθελοντές και έδωσε τη δυνατότητα στους κατοίκους της Αλοννήσου να επισκεφθούν 23 ειδικευμένους ιατρούς και να πραγματοποιήσουν, μεταξύ άλλων, αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις στο πλήρως στελεχωμένο μικροβιολογικό εργαστήριο της Ομάδας, καθώς και δωρεάν εμβολιασμoύς κατά του πνευμονιόκοκκου.
Η Win Medica παρέδωσε δωρεάν στους κατοίκους του νησιού μετρητές σακχάρου On Call® Vivid με τα αντίστοιχα αναλώσιμά τους, δηλ. σκαρφιστήρες και ταινίες μέτρησης, καθώς και το Sofargen® Spray, για την αντιμετώπιση μικρών δερματικών πληγών και μικροτραυματισμών που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια των καθημερινών μας δραστηριοτήτων.

Υποστήριξε, για 2η συνεχή χρονιά, τη διοργάνωση του Κυπέλλου Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα τον Σεπτέμβριο και είχε ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την κοινωνική προσφορά της δωρεάς του μυελού των οστών.

Win Medica, σεβόμενη το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, πραγματοποιεί δωρεές σε κρατικά νοσοκομεία οι οποίες χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των αναγκών τους σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Προμηθεύει με φάρμακα κοινωνικά φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, όπως το Κοινωνικό Φαρμακείο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του Περιστερίου, της Μεταμόρφωσης, των Μεγάρων, της Νάουσας, των Γιαννιτσών, του Θέρμου, της Καλαμάτας κ.ά., καθώς και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαραθώνος, με στόχο να συνεισφέρει στην κάλυψη των αναγκών σε φάρμακα των πυρόπληκτων συμπολιτών μας.

Επιπλέον, υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση μέσω των επιστημονικών εταιρειών, με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση των ιατρών στις σύγχρονες απόψεις και τεχνικές άσκησης της ιατρικής.