Ανακούφιση και Προστασία από
καούρες, δυσπεψία, παλινδρόμηση

Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση είναι μία κατάσταση κατά την οποία το όξινο περιεχόμενο του στομάχου ανεβαίνει προς τον οισοφάγο, δηλ. τον σωλήνα που προωθεί την τροφή από το στόμα προς το στομάχι. Αυτό συμβαίνει όταν ο σφικτήρας που βρίσκεται στο κατώτερο σημείο του οισοφάγου χαλαρώνει επιτρέποντας στο περιεχόμενο του στομάχου να γυρίζει στον οισοφάγο. Τα υγρά του στομάχου αποτελούνται από οξύ (υδροχλωρικό οξύ) και άλλες καυστικές ουσίες οι οποίες όταν έρχονται σε επαφή με τα τοιχώματα του οισοφάγου δημιουργούν ενοχλητικά συμπτώματα όπως καούρα, ξινίλες, αναγωγές, τα οποία παρατηρούνται συνήθως μετά τα γεύματα, όταν ξαπλώνουμε ή κατά την διάρκεια του ύπνου.

Σβήστε τις ενοχλήσεις με Gerdoff ®

Τι είναι το Gerdoff ®
To Gerdoff ® είναι ένα καινοτόμο ιατροτεχνολογικό προϊόν το οποίο χάρη στην πρωτότυπη σύνθεσή του μειώνει γρήγορα τα συμπτώματα της παλινδρόμησης, και της δυσπεψίας, ανακουφίζει από την καούρα και προστατεύει από την ερεθιστική δράση του υδροχλωρικού οξέος που παράγεται στο στομάχι.

Τι περιέχει;
To Gerdoff ®περιέχει 3 δραστικά συστατικά:

Το υαλουρονικό οξύ και η θειική χονδροϊτίνη είναι συστατικά του οργανισμού μας που θωρακίζουν το επιθήλιο του στομάχου και του οισοφάγου.

Το υδροξείδιο του αργιλίου είναι ανόργανο άλας με αντιόξινη δράση.

Πώς δρα;
Η μοναδική και πρωτοποριακή σύνθεση 3 συστατικών επιτρέπει στο Gerdoff ® την ταυτόχρονη δράση σε οισοφάγο και στομάχι

✔ Η θειική χονδροϊτίνη προσκολλάται στο βλεννογόνο του οισοφάγου και δημιουργεί έναν ανθεκτικό φραγμό προστατεύοντας τον από την αρνητική επίδραση των γαστρικών υγρών.
✔ Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει το βλεννογόνο, συντελεί στην ανανέωση των επιθηλιακών κυττάρων και ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό που σχηματίζει η θειική χονδροϊτίνη.
✔ Το υδροξείδιο του αργιλίου δρα ως αντιόξινος παράγοντας και εξουδετερώνει τα οξέα του στομάχου μειώνοντας την αρνητική επίδραση των γαστρικών υγρών στο βλεννογόνο

Η συνεργική δράση των 3 συστατικών προσφέρει 3 σημαντικά οφέλη ανεξάρτητα από την βαρύτητα των συμπτωμάτων

1. Ανακουφίζει άμεσα από τα συμπτώματα και για περισσότερες από 3 ώρες

2. Προστατεύει τον οισοφάγο και το στομάχι

3. Βοηθά στην επούλωση των αλλοιώσεων του βλεννογόνου

Το Gerdoff ® είναι κατάλληλο σε όλες τις παρακάτω περιπτώσεις:

Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη και παράγωγα γάλακτος

Διατίθεται σε δισκία που διαλύονται στο στόμα
Τα δισκία ΔΕΝ πρέπει να καταπίνονται αλλά να διαλύονται στο στόμα. Αυτό ενεργοποιεί την παραγωγή του σάλιου εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή και παρατεταμένη επαφή των συστατικών με το βλεννογόνο του οισοφάγου.

1 δισκίο μετά τα κυρίως γεύματα ή/και πριν την κατάκλιση ή όποτε απαιτείται λόγω ύπαρξης συμπτωμάτων

Εάν τα συμπτώματα είναι έντονα ή το γεύμα βαρύ μπορούν να ληφθούν 2 δισκία

Μετά την κατάποση μπορείτε να πιείτε νερό ή γάλα

Οι επαγγελματίες υγείας και οι καταναλωτές μπορούν να αναφέρουν όλα τα ανεπιθύμητα συμβάντα συμπληρώνοντας τη λευκή κάρτα.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ