Αντιμετωπίστε τη διάρροια φυσικά!

Η διάρροια αποτελεί ένα ενοχλητικό σύμπτωμα πολλών διαφορετικών καταστάσεων, όπως λοιμώξεις ή νοσήματα του εντέρου, και διακρίνεται σε οξεία και χρόνια. Η οξεία διάρροια εμφανίζεται αιφνιδίως και οφείλεται σε ιούς, βακτήρια ή τροφές ενώ η χρόνια διάρροια διαρκεί περισσότερο από 4 εβδομάδες.

Σε περίπτωση εμφάνισης διάρροιας είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστεί το αίτιο, η ενυδάτωση του οργανισμού και η διόρθωση της οξεοβασικής ισορροπίας των ηλεκτρολυτών.

Αντιμετωπίστε τα συμπτώματα και ρυθμίστε την κίνηση στην τουαλέτα… φυσικά με Retoblock®

Τι είναι το Retoblock®;

To Retoblock® είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν το οποίο δρα με φυσικό τρόπο προσφέροντας μία ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της διάρροιας.

Τι περιέχει;

Καολίνη + Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες

Ο καολίνης είναι ένα φυσικό προϊόν που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση της διάρροιας γιατί έχει την ικανότητα να απορροφά υγρά και επιβλαβείς ουσίες γεγονός που οφείλεται στη δομή και στην ανόργανη σύνθεσή του.

Οι φρουτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS) διεγείρουν εκλεκτικά την ανάπτυξη των προβιοτικών bifidobacteria και ταυτόχρονα μειώνουν σημαντικά τα βακτήρια με παθογόνο δράση. Επιπλέον, έχουν επιπρόσθετες θρεπτικές ιδιότητες, γεγονός που τους κατατάσσει στις διαιτητικές ίνες.

Πώς δρα;

Ο καολίνης απορροφά μηχανικά και δεσμεύει υγρά και επιβλαβείς ουσίες όπως βακτήρια και εντεροτοξίνες αυξάνοντας τη συνοχή του εντερικού περιεχομένου ενώ οι φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες προάγουν την ανάπτυξη της εντερικής μικροχλωρίδας.

Το Retoblock® χάρη στην συνεργική δράση των δύο συστατικών του
Προσφέρει μία ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της διάρροιας
 Δρα με φυσικό τρόπο

Διατίθεται σε μορφή σκόνης σε συσκευασία που περιέχει 14 φακελίσκους και έχει ευχάριστη γεύση.

Ενήλικες: 2-4 φακελίσκους ημερησίως σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Παιδιά 3-12 ετών: 1 φακελίσκος ημερησίως.

Αδειάστε το περιεχόμενο του φακελίσκου σε ένα ποτήρι νερό και ανακατέψτε καλά πριν τη λήψη.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας συνιστάται η λήψη κατάλληλης ποσότητας νερού (6-8 ποτήρια).

Το προϊόν θα πρέπει να λαμβάνεται 3 ώρες πριν ή μετά τη λήψη άλλων φαρμάκων, επειδή, όταν συγχορηγείται με άλλα φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα, μπορεί να μειώσει τη απορρόφησή τους.

Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν για περισσότερο από 2 ημέρες. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν για διάστημα μεγαλύτερο των 2 ημερών ή η διάρροια συνοδεύεται από πυρετό ή αίμα στα κόπρανα συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.

Οι επαγγελματίες υγείας και οι καταναλωτές μπορούν να αναφέρουν όλα τα ανεπιθύμητα συμβάντα συμπληρώνοντας τη λευκή κάρτα.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ